OVER MIJ

Mijn naam is Audrey van Avezaath. Ik ben 23 jaar oud en een enthousiaste onderneemster. Vanaf jonge leeftijd ben ik atijd creatief geweest. Het begon ooit met tekenen, dit groeide door naar ontwerpen. Omdat ik een echt mensen mens ben help ik anderen graag. Daarom ben ik begonnen als Virtueel Assistent. Waar ondernemers vast lopen wil ik ze helpen. Vooral omdat ik zo jong ben kan ik snel schakelen. Zo snel als ik kan werken zo perfectionistisch ben ik ook. Zo kijk ik naar alle aspecten van mijn werkzaamheden en werk deze tot de beste kwaliteit uit!

Foto gemaakt door Bram van Dal

 

Mijn talenten

 

Ik ben in 2016 afgestudeerd als ‘Interactief Vormgever’ op Sint Lucas Eindhoven. Tijdens deze studie heb ik geleerd om huisstijlen te ontwerpen, Websites te bouwen (HTML & CSS), Klanten contact en producten te presenteren. Daarna heb ik bureau ervaring opgedaan als Webdesigner, Marketing & Communicatie en Media Communicatie op 11 Mei 2018 ben voor mezelf begonnen als Virtueel Assistent.

  • Grafisch Vormgeven
  • WebDesign
  • Social Media
  • Creativiteit

 

Mijn ambities

 

“Do something your future self would be proud of.”

Ik ben geen stil zitter en zal dit ook nooit worden. Bezig zijn en dingen mogen creëren zijn mijn passies. Nog mooier als ik anderen daarmee kan helpen. Het liefste maak ik een verschil. Als ik kan helpen, ondersteunen, begeleiden en verwonderen dan heb ik iets bereikt. Samen kan je heel erg ver komen! Laat mij je helpen om verder te komen dan je durft, laten we nieuwe dingen ondervinden. En laten we later trots terug kunnen kijken.

error: Content is protected !!