Mijn Diensten

Herken je dit? Je wilt graag zoveel mogelijk uit je bedrijf halen en geen enkele kans laten liggen. Hierdoor werk je jezelf voorbij. Er is geen tijd meer voor je privéleven. Continue ben je online bezig om alles in de gaten te houden, op berichten te reageren, website in orde houden. Het zuigt zoveel energie maar je doet het maar omdat het moet. Wat nou als je deze dienst kan uitbesteden? Ik neem de lasten over en ondersteun jou, zodat jij meer tijd hebt voor de leuke dingen.

Social Media Management

Heb je geen tijd meer om je social media bij te houden? Ik bedenk, maak en plan je social media posts zodat je altijd zichtbaar bent! Door samen vast te stellen wat je graag wilt verlies je geen controle over je social media. Je krijgt wel meer tijd en energie terwijl ik een aantal uur per week aan de slag ga voor jou.

Ontdek Paketten

Presentaties maken

Geef jij vaak presentaties, lezingen of workshops? Verlies je energie op het maken van een presentatie en ontbreekt het je wel eens aan inspiratie? Ik neem graag deze zorgen van je af. Het enige wat je levert is de tekst!

Ontdek Pakketten

Sparrings partner

Als zelfstandig ondernemer sta je er vaak alleen voor. Hoe fijn zou het zijn om je ideeën en je doelen te bespreken? Door dit samen te bespreken kom je tot andere inzichten, beslis je sneller en word je uitvoerend! Een kritische blik op je marketing, branding en website ideeën en een brainstorm buddy. Beslissingen waar je al een tijdje tegen op ziet worden makkelijker door een klankbord.

Ontdek Pakketten

Brand Identity

Een goede huisstijl is het halve werk. Door de juiste presentatie laat je zonder woorden zien wat jouw bedrijf doet. Ik ontwerp jouw huisstijl en andere digitale / print media. Na oplevering ontvang je alle bestanden die je nodig hebt om goed verder te kunnen. Wil je nog wat extra hulp? Als VA help ik jou je branding nog verder uit te werken!

Ontdek Tarieven

Webdesign & Development

Wil jij ook een professionele wordpress website? Dan ben je aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf een professionele en user friendly website krijgt. Ook het onderhoud en updaten van je website kan je aan mij overlaten!

Ontdek Tarieven

Content Creator

Ik schrijf voor jou je blogs, maak een infographic, bewerk how-to-video’s, ontwerp en schrijf nieuwsbrieven, ontwerp iconen en nog veel meer! Vind jij een van deze onderwerpen moeilijk of kost het je veel tijd? Dan help ik je graag uit de brand. Voor jou creëer en optimaliseer ik je media zodat jij tijd hebt voor de leuke dingen.

Ontdek Pakketten

Ben jij er aan toe om meer tijd voor jezelf te creëren?

error: Content is protected !!